5.2.2018 Muutoksen tuulet

Sain viimein päivitettyä uudella innolla pölyyntyneet kotisivut ajantasalle. Avasin myös sivuille blogin, mikä tarkoittaa sitä, että vanha rakas blogini jää eläkkeelle kunniakkaan seitsemän vuoden taipaleen jälkeen. Tämä päätös ei ollut helppo, sillä olen tottunut bloggamaan ja tykkään siitä, mutta vanha blogi jää edelleen elämään sellaisenaan kuin se on, jotta sitä voi halutessaan käydä lukemassa 🙂  Kirjoittelen tänne blogiin sitten tärkeäksi näkemäni asiat.

Wonderland’s HamsteryBLOGI  17.1.2011-5.2.2018.

Tulen tästä lähtien päivittämään sivuja aktiivisesti, joten täältä löytyy ajantasaista tietoa myytävistä poikasista jne.

Poikasia ei tällähetkellä ole myynnissä, kun vuodet ekat roboparille tupsahtaneet poikasetkin oli varattuna jo ennen syntymää, ja tietysti kotiinkin jäi normaali laikukas uros Wonderland’s I Killed The Prom Queen, jonka lempinimeksi tuli Killer. Poikue on yhdistelmästä Wonderland’s Hevoskotka*, normaali laikukas x Wonderland’s Everlasting Love*, normaali laikukas, poikasia syntyi kolme joten jätin tarkoituksella uroksen ja naaraan asumaan samaan tuplien toivossa. Naaraan ikä tulee vastaan, enkä haluaisi jättää tätä yhdistelmää pelkästään kolmen poikasen varaan. Lisäksi yhdistettynä on kaksi muuta robopariskuntaa, Spirit Tracks, normaali x Goldens You Gotta Be Kidding Me, isabellahysky laikukas/täplikäs sekä Sateenkaaren Saapasjalkakissa, normaali laikukas x Seku Vain Ihtiriekko, normaali.

Syyrianhamstereiden kohdalla tulossa useampikin yhdistelmä ja toivon hartaasti, että nämä kaikki onnistuvat, sillä parit ovat oikein mukavia, ja onhan meille syntymässä nyt keväällä pitkästä aikaa jotain hopeista!

Wonderland’s Fox On The Run, pk cinnamon x Miss Mesimarja, lk cinnamon
Wonderland’s Green Inferno, lk normaali x Ereganto’s Xenia, pk pks seepianharmaa
Picus Wild Type, pk normaali x Wonderland’s Famous Last Words, lk normaali
Varjosielun Coinchenn, pk musta x Niinpal Gauhian X-Triimi, pk hunaja

Vuoden ensimmäisiin näyttelyihin lähdetään Ouluun 18.2.-18. Otetaan enimmäkseen hupireissuna, sillä siellä järjestetään vain lemmikkiluokat. Samalla voisin piipahtaa pari päivää kylässä Jero’s Miran luona. Siitä seuraavat näyttelyt ovatkin Viialassa Tampereella. Vuoden näyttelykalenteri näyttää aika täydeltä, kevyet 8 näyttelyä olen näyttänyt buukkaavan tällevuodelle, huh! 🙂