Hamsulan kesäkuulumiset

Hamsulassa arki on rullannut normaalia tahtiaan. Ihanaa, kun uudessa hamsulassa on kesäisin maksimissaan +22 astetta lämmintä. Eläimet ovat virkeitä ja hyvinvoivia. Edellisessä hamsulassa lämpötilat kohosivat tuskaisiin lukemiin, joten nyt on mukava sekä omistajan, että eläinten nauttia viileimmistä olosuhteista, vaikka ulkona porottaisi aurinko.

Muutama syrkkipoikue on syntynyt. Yhdistelmästä Wonderland’s Green Inferno*, lk normaali x Ereganto’s Xenia, pkr ps seepianharmaa syntyi 13 poikasta. Värijakauma oli kirjavaa, mutta onneksi muutama hopeinen poikanenkin mahtui joukkoon. Kotiin jäi lk ps seepianharmaa naaras Wonderland’s Ihmeidentekijä, tutuille Iita. Yhtä tomera ja mukavaluonteinen kuin Xena-emonsa. Lisäksi syntyi pieni poikue yhdistelmästä Wonderland’s Green Inferno*, lk normaali x Wonderland’s Famous Last Words. Kuusi kaunista poikasta, josta kotiin jää ainakin lk normaali uros Wonderland’s Jaguaariuni. Poikaset ovat kauniin tummia. Yhdistelmä on muutenkin kovin kiva.

Yhdistettynä on myös roborovskipariskunta Wonderland’s Jalokivi*, normaali laikukas x Wonderland’s I Killed The Prom Queen, normaali laikukas. Odotellaan kauniita laikkulapsia 

Hamsterit ovat saaneet nauttia ulkoatuotuja tuoreita maltillisesti. Yritän myös kesän aikana kerätä ja kuivattaa mahdollisimman paljon hamstereille kaikenlaista luonnosta talven varalle herkutteluun.

Katse on jo suunnattu syksyn näyttelykauteen, joka tullaan ilmeisesti avaamaan TuTan näyttelyissä Turussa. Tarkoitus olisi lähteä junareissaamaan Pilvin ja hamstereiden kanssa.