Turku 18.8 ja katse syksyyn

Pyörähdettiin siis Pilvin kanssa Turussa Turun Seudun Talttahampaiden näyttelyissä. Mukana minulla oli pari syyrianhamsteria ja muutama roborovski ulkomuotoluokkiin. Itse tuomaroin lemmikkikääpiöhamsterit, joita oli 19kpl sekä lemmikkisyyrianhamsterinaaraat, joita oli 16kpl. Saavuttiin perjantaina Turkuun ja majoituttiin Varjosielun hamsulan Kasperin luokse. Illalla käytiin porukalla laittamassa näyttelypaikka kuntoon, näyttelyt pidettiin skanssin ostoskeskuksessa ja meidän näyttelypaikan kasaaminen saattoi aiheuttaa jonkunverran hilpeyttä kanssaihmisissä, kun jokainen enemmän tai vähemmän väsyneenä kuskasi rullakoilla pöytiä pitkinpoikin ostoskeskusta.

Näyttelypäivä sujui leppoisasti ja Tuta oli järjestänyt kaiken oikein mallikkaasti ruuasta lähtien. Oli oikein piristävää, että toimariruokana oli herkullisia tortilloita!

Harmikseni roborovskit eivät tälläkertaa menestyneet, olisihan se ollut mukava saada muutama serti ulkomaalaiselta tuomarilta. Mutta olen enemmän kuin iloinen ystäväni Pilvin kasvattien menestyksestä standardiroborovskeissa! Huikea suoritus 🙂 Syrkeissä sensijaan Wonderland’s Green Inferno* oli S1+SERT & BIS6, sekä sai kunniamaininnan turkistaan. Poikansa Wonderland’s Jaguaariuni taas kunniamaininnan tikkauksestaan. Siltä en mitään oikein odottanutkaan, se on vielä todella kesken oleva nuori, joka toivon mukaan kehittyy mallikkaaksi pojaksi, jos entiset merkit pitävät paikkaansa. Olen tyytyväinen päivään ja Infernon sertiin. Ehkäpä viimeinen serti irtoaa Ylivieskassa.

 

Meille on tässä muuttanut muutama uusi asukas, pitkäkarvainen seepianharmaauros Blood Of A Lion ”Lenni” sekä lyhytkarvainen hopeanharmaa valkonauhainen Bidziil ”Poppis”. Kivoja poikia molemmat. 

Seuraavat näyttelyt siintävätkin sitten jo lokakuussa Ylivieskassa, ne jäävätkin sitten tämänvuoden viimeisiksi näyttelyiksi ja ehkäpä ihan hyvä niin, ei jokavuosi jaksaisikaan vetää 9 näyttelyt vuodessa rumbaa 😀

Helteetkin ovat jo hellittäneet, joten syrkkipareja aletaan astutella ja roborovskipareja yhdistellä. Wonderland’s Jalokivi* x Wonderland’s I Killed The Prom Queen ovatkin olleet jo pitkään yhdessä, mutta valitettavasti niiden poikue sattui sille kauhealle hellejaksolle, ja koko poikue menehtyi. Pari on edelleen yhdistettynä, joten toivotaan ennen talventuloa niitä laikkulapsia syntyväksi.