Ylivieska 13.10.2018 & FIN MVA Wonderland’s Green Inferno

Käväistiin Pohjois-Pohjanmaan kani-ja jyrsijäyhdistyksen näyttelyissä Ylivieskassa Kingdom’s Pilvin kanssa. Ilmoitin kahdeksan hamsteria, joista lopulta lähti seitsemän. Itse arvostelin lemmikkikääpiöhamsterit, ulkomuotoluokan pitkäkarvaiset ja ei-standardit, koestandardeja ei paikalle ollut ilmoitettu yhtään, joten se luokka jäikin sitten arvostelematta.

Päivä meni todella mukavasti, näyttelypaikka oli pieni, mutta mielestäni tunnelmallinen ja ihana! 🙂 Ilmoitin kaikki hamsterini ulkomutoluokkaan, tuomarina lyhytkarvaisille oli Satu Karjalainen. Tavoitteena tietenkin viimeinen serti Infernolle. Päivä sujuikin odotusten mukaan.

Wonderland’s Green Inferno** S1+SERT+BIS1 >> FIN MVA.
Wonderland’s Iltasatu*, S3+SERT (om. Satu Karjalainen)
Wonderland’s Jalokivi* S3
Wonderland’s Irvikissa Tuomarin suosikki
Wonderland’s Jalokoralli* Kunniamaininta (perusväri)
Wonderland’s Jaguaariuni Kunniamaininta (perusväri)

Ihan tyytyväinen saa olla vuoden viimeiseen näyttelyyn ja siihen, että Inferno valmistui muotovalioksi! Poikansa Jaguaariuni ei nyt ihan isänsä tasolle yllä, mutta siinä on mukavia ominaisuuksia, joita on sitten aikanaan mukava siirtää jälkipolville. Morsiokin on jo Unille valittuna, pitkäkarvainen seepianharmaa Crazy, Mad, Insane. Kaunis naaras, erinomaisella seepianharmaan sävyllä sekä kauniilla pään profiililla ja hyvällä tyypillä.

FIN MVA Wonderland’s Green Inferno