Kuulumisia kevään korvilta

Ensinnäkin haluan iloita siitä, että meille on syntynyt syyrianhamsterinpoikasia yhdistelmästä Wonderland’s Diplomatic Dustin, pk cinnamon Jero’s Panthera DraamaLaama, pk keltainen. Tiedossa siis pitkäkarvaisia keltaisia uroksia ja kilpikonnanaaraita. Tästä on itselle tarkoitus jättää kilpikonnanaaras ja keltainen uros, toivotaan että sieltä poikueen kasvaessa sellaiset löytyvät, poikue on syntynyt 9.2.2019. Varauksia ei oteta ihan vielä vastaan.

Robopareja on edelleen yhdessä ilman tuloksia. Harmittaa, kun olisihan tuo jo aika saada pieniä robovauvoja taloon, mutta tämän vuoden robokasvatit näyttelytetään näemmä vasta sitten syksyllä. Jospa nämä hamsterit nyt aktivoituisivat kun aurinkokin on alkanut hiljalleen paistaa ja kevättä kohti mennään!

Pyörähdimme myös Kingdom’s Pilvin kanssa Oulussa OSJH:n lemmikkiluokissa, tai oikeastaan Pilvi tuomaroi ja minä ilmoitin neljä hamsteria lemmikkiluokkaan. Mitään mainittavaa menestystä ei tullut, kunniamainintaa, erikoispalkintoa ja tuomarin suosikkia kylläkin. Uni ja Poppis olivat päättäneet lohkaista hampaat ja kenelle eniten menestystä odotin oli Aatos, joka alkoi normaalista käyttäytymisestään poiketen apinoida tuomarin käsittelyssä, ollen silti tuomarin suosikki! 🙂 Kääpiöhamstereiden lemmikkiluokkaan ilmoitin robo-Orionin, mutta se oli ilmeisesti saanut slaagin käsidesin hajusta ja raukka luullut siihen paikkaan sitten kuolevansa. Mutta oli ihan hauskaa välillä käyttää lemmikkiluokassakin hamstereita.

Keväälle on kolmet näyttelyt sitten; Ylivieska 6.4.2019 PPKJY, Oulu 4.5.2019 OSJH ja 25.5.2019 Turenki SHY. Kahdessa viimeisessä vietän aikana tuomarinpöydän takana. Ylivieskan reissu tulee olemaan siitä todella kiva, ettei tarvitse kerrankin tuomaroida! Joskus on ihan oikeasti mukava olla vaan turistina paikalla ja seurata arvosteluja. Tai no tosin, kun nyt aloitin kerran tuomarikoulutuksen kääpiöhamstereille, niin onhan niitä harjoitusarvosteluja tehtävä Ylivieskassakin 😀