4.3 taivaalle syttyi uusi tähti

Surun päivä. Parhain on poissa, FIN MVA VV18 Wonderland’s Green Inferno on nukkunut ikiuneen.

Oli 6.10.2017 kun hamsulaan syntyi hartaasti odotettu poikue yhdistelmästä Picus Bartholomew, lks cinnamon x Wonderland’s Emotional Ghost, pk musta. Kaikki sujui hyvin, poikaset kasvoivat ja olivat elämäniloisia kaksiviikkoisia. Eräänä aamuna törmäsin järkyttävään näkyyn. Poikueen emo Emotional Ghost makasi kuolleena poikasten ympäröimänä. Siinä se oli kuolleena, hieno pitkäkarvainen musta naaras, jota en ehtinyt näyttelyttämään. Onneksi ehdin saamaan siitä kuitenkin jälkikasvua ja onneksi poikasilla oli ikää sen verran, että ne pärjäsivät ilman emoaan. Poikaset kasvoivat ja iskin silmäni pitkäkarvaiseen normaaliin urokseen jota sitten pohdiskelin jättäväni kotiin. Lopulta viimetipassa tein vaihdon lyhytkarvaiseen normaaliin koska se oli enemmän sitä mitä hain, se oli unohtumattomaksi jäävä Wonderland’s Green Inferno.

Inferno pärjäsi hienosti näyttelyissä keräten tarvittavat sertifikaatit Suomen muotovalion arvoon, vuonna 2018 se oli myös lyhytkarvaisten syyrianhamstereiden vuoden voittaja.

Inferno jätti jälkeensä kaksi poikuetta. Inferno elää komeassa pojassaan Wonderland’s Jaguaariunessa ja toivottavasti vielä poikansa poikasissa. Unohtumaton hamsteri, Inferno 6.10.2017-4.3.2019. Lepää rauhassa