Poikashulinaa ja näyttelyrallia

Huh, kevät on kirjaimellisesti saapunut meidän hamsulaan ja poikasbuumia pukkaa! Syyrianhamstereita kasvaa kahdessa eri poikueessa 13+11 sekä roborovskeilla yksi poikue ja kolme muuta paria yhdessä. Kolmesta roboparista odotellaan siis vielä jälkikasvua kovasti.

Seuraavat hamsteripoikueet menevätkin sitten loppukesään/alkusyksyyn. Mietinnässä on seuraavat yhdistelmät alustavasti:

Bibziil, lk hopeanharmaa vn ♥ Wonderland’s Moca McKenzie, seepianharmaa
Wonderland’s Juokse Villi Lapsi, pk normaali ♥ Wonderland’s Luonnotar, seepianharmaa
Raivo, lk normaali ♥ Wonderland’s Keijupöly,  pk normaali vkkk

Roborovskien seuraavat yhdistelmät on vielä auki, koska odotellaan syntyväksi jatkojalostusmateriaalia ja katsellaan sen mukaan sitten, että miten edetään.

Ennen kesätaukoa onkin vielä kahdet näyttelyt, 4.5 suunnataan Kingdom’s Pilvin kanssa Ouluun ja toukokuun lopussa pääsen lomalle! Pitää minun kylläkin pyörähtää Turengissa tuomaroimassa ulkomuotoluokassa pitkäkarvaiset ja ei-standardit, mutta sitten voikin vaihtaa vapaalle ja suunnata Linnanmälle Varjosielun Kasperin kanssa 🙂

Kesä vedetään hamsulankin puolella lonkkaa ja nautitaan luonnon antimista, joita Suomen kaunis luonto meille ja hamstereille tarjoaa.  Lisäksi toki pihalla kasvaa pian persilijaa,basilikaa ja muuta kivaa yrttiä, millä voi täydentää hamsterin ruokavaliota. Ja ehkä sillointällöin napata omaankin ruokaan niitä yrttejä! 😀

 

Kuvaspämmiä kahdesta syrkkipoikueesta, olkaa hyvä 😉